Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

VVS Montör

En vuxengymnasial och arbetsplatsförlagd yrkesutbildning inom VVS 

Bildbeskrivning

Kursbeskrivning

Arbetsplatsförlagd utbildning mot VVS - för dig som är intresserad av att installera och underhålla olika system samt tycker om att lösa problem och hitta smarta lösningar. Inom VVS- och fastighetsprogrammet får du möjligheten till en yrkesutbildning där du lär dig att installera och reparera värme- ventilations- och sanitetsanläggningar.


Utbildningen startar hösten 2020 och har kontinuerlig antagning, utbildningstid ca 1,5 år. Utbildningsanordnare är CUL, Hudiksvall, i ett samarbete inom Gävleborg.
Utbildningen är arbetsplatsförlagd och en förutsättning är att det finns ett företag där du kan genomföra största delen av utbildningen. Du ansvarar själv för att hitta lämpligt företag. Därefter ger vi dem information angående utbildningsupplägget.


Efter utbildningen slutför du utbildningen med en lärlingsanställning under ca två år som betald lärling på ett VVS-företag. Därefter kan du att göra ett branschprov för att få ett intyg på att du är behörig som VVS-installatör.


Förkunskapskrav
Godkända betyg i svenska som andraspråk (delkurs 4) eller motsvarande.


Frågor
Ev. frågor besvaras av vägledningen i din hemkommun eller av

Ansökan

Ansökan görs via webbansökanlänk till annan webbplats kontinuerlig antagning.Bifoga betygskopior på eventuellt tidigare studier. Du behöver själv ordna en arbetsplats där du kan genomföra din utbildning. Bifoga uppgifterna som en bilaga med kontaktuppgifter i din ansökan. Företaget måste vara anslutet till Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl.


Kontakt

Kontakt

CFL Söderhamn

S Järnvägsgatan 7
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 12 80

cfl@hufb.se

 

CFL Söderhamn
Studie- och yrkesvägledare

Anna Kleemair

Tfn 010-454 10 59

Jeanette Karlsson

Tfn 010-454 10 64

 

CFL Bollnäs
Studie- och yrkesvägledare

Pia Olsson

Tfn 010-454 11 34

Pernilla Svensson

Tfn 010-454 10 91

Ingegärd Hedberg

Tfn 010-454 10 89

 

CFL Nordanstig
Studie- och yrkesvägledare

Katarina Bylin

Tfn 010-454 12 24

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund