Hälsinglands Utbildningsförbund

Utbildningar

Här finns allt från grundläggande nivå på komvux till högskolekurser!

CFL erbjuder studier på alla nivåer.

För dig som vill ta steget och utbilda dig finns mycket att välja bland på CFL. Kanske behöver du förbättra dina gymnasiebetyg, läsa en högskolekurs eller kanske helt byta yrke genom yrkesutbildning på arbetsplats? På CFL är alternativen många, vänd dig till Vägledningen så får du hjälp att hitta just den utbildning som passar dig.

Utbildningar på CFL

Eftersom CFL Söderhamn är en kommunal organisation som tillhör det svenska utbildningsväsendet vet du att studier på CFL ger dig vad du behöver, till exempel att du får betyg och att betygen följer nationella betygskriterier. Självklart erbjuder vi också den service som du behöver som studerande, t ex studie- och yrkesvägledning, mediatek eller extra stöd i olika former.

Kontakt

Kontakt

CFL Söderhamn

S Järnvägsgatan 7
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 12 80

cfl@hufb.se

CFL Söderhamn
Studie- och yrkesvägledare

Anna Kleemair

Tfn 010-454 10 59

Jeanette Österman

Tfn 010-454 10 64


Länkar

Kontakt
Alvis

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund