Hälsinglands Utbildningsförbund

Extra stöd

När du tagit steget och startat en utbildning på CFL så har du tillgång till det stöd och den service du behöver för att genomföra dina studier

Studerandeservice

Oavsett vilken nivå du läser på, om du valt distans eller studier på plats, program eller enstaka kurser, heltid eller deltid är du välkommen att ta del av vår service till studerande.

För att alla som studerar på CFL ska få goda möjligheter att genomföra sina studier erbjuder CFL extra stöd i olika former.
Det finns tekniska hjälpmedel och speciella datorprogram för utlåning och lärare finns tillgängliga under särskilda tider för extra stöd sk stugor inom många olika ämnen. Kontakta Vägledningen eller din lärare om du känner att du behöver extra stöd.

 


Kontakt

Kontakt

Extra stöd

Jan Nilsson

010-454 10 87

Karin Kraage

010 454 10 52


Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund