Hälsinglands Utbildningsförbund

Utbildning utifrån era behov

CFL erbjuder kompletta utbildningslösningar till företag och organisationer.

Kanske saknar ditt företag egna resurser att hantera utbildningsfrågor eller kanske vill ni ägna er tid åt annat? Hur som helst så finns CFL där för er. 
Vi kan hjälpa till från idé och planering till genomförd utbildning — eller ta ansvar för de delar i processen som passar just er. Vi skapar utbildningslösningar baserade på era unika behov. Det kan handla om enstaka kurser. Det kan också handla om utbildningar som resulterar i betyg på gymnasial nivå eller på högskolenivå. Tack vare vårt stora nätverk av utbildningsföretag, högskolor och universitet är möjligheterna att skapa utbildningar med bra innehåll och fungerade upplägg näst intill obegränsade.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om behoven i din organisation.

Utbildningar

Just nu är inga utbildningar inlagda

Kontakt

Kontakt

Verksamhets­utvecklare högskola och forskning

Ann-Sofie Gustafsson

Tfn 010-454 10 63

Näringsliv och organisationer

Petra Lindström

Tfn 010-454 13 36

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund