Hälsinglands Utbildningsförbund
Följ oss på facebook!
Följ oss på instagram!
Följ oss på youtube!
Hälsinglands Utbildningsförbund
Meny

Studerandeservice i Mediateket

CFL Söderhamn erbjuder en rad olika tjänster.

Använda en dator

Som student på CFL har du möjlighet att låna en dator. Det gör du av Denise i Mediateket eller av Henrik eller Örjan vid vaktmästeriet. Du måste visa legitimation när du lånar. Som student på CFL Söderhamn får du inloggningsuppgifter som du ska använda för att logga in på nätverket. Använd gärna de stationära datorerna i Mediateket vid snabbt avklarade ärenden.

Utskrifter

Använder du egen dator? Tag kontakt Örjan eller Henrik vid vaktmästeriet om du behöver hjälp att skriva ut dokument.

Kopiera

Om du behöver kopiera köper du ett kopieringskort. De finns till försäljning i Mediateket, av Marita i receptionen, hos vaktmästeriet samt på administrationen. Du får 100 kopior för femtio kronor. OBS! Endast kontant betalning! Kopieringskortet går att ladda flera gånger, lämna därför tillbaka kortet där du köpte det när det är tomt. Tänk på att respektera upphovsrätten när du kopierar!
Kolla källan - om upphovsrättlänk till annan webbplats
Om upphovsrätt och kopieringlänk till annan webbplats

Tekniska hjälpmedel

För dig som har ett särskilt behov av tekniska hjälpmedel eller specifika datorprogram finns det för utlåning. Kontakta din lärare eller Vägledningen om du känner att du behöver extra stöd.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund