Hälsinglands Utbildningsförbund
Följ oss på facebook!
Följ oss på instagram!
Följ oss på youtube!
Hälsinglands Utbildningsförbund
Meny

Mediateket CFL Söderhamn

Mediateket är öppet för alla, oavsett om du är studerande, besökande eller konferensgäst. Här kan du sitta och läsa i våra böcker, tidskrifter eller dagstidningar.

På Mediateket finner du vad du söker

Som student på CFL Söderhamn kan du låna en dator och söka i våra databaser och på Internet. Allt som hjälper dig i dina studier eller om du bara är törstig på ny kunskap.

Mediatekets bestånd

Mediateket är ett referensbibliotek. Det innebär att du inte får låna hem böcker och tidningar men det går bra att läsa dem på plats. Mediateket lägger fokus främst på facklitteratur och lättlästa böcker.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund