Hälsinglands Utbildningsförbund

Vuxenutbildning

Här sammanställs alla nyheter från våra vuxen­utbildningar. Tidigare månader hittar du till höger.

 • Flera småbrukskurser
  Bildbeskrivning Söderhamn
  Här hittar du våra populära utbildningar inom småbruk, odling och småskalig djurhållning. Du behöver inga förkunskaper inom området, huvudsaken du har ett grönt intresse och vill lära dig mer!
 • Vindkraftstekniker i Söderhamn
  Bildbeskrivning Söderhamn
  Söker du nya utmaningar? Yrkeshögskoleutbilda dig till internationell vindkraftstekniker tillsammans med Lernia och CFL Söderhamn!
 • YH-katalogen 2021
  Bildbeskrivning Bollnäs, Nordanstig, Söderhamn
  Varsågod! En utbildningskatalogPDF fokus på yrkeshögskole­utbildningar du kan läsa på hemmaplan, här i Hälsingland (och några hos grannarna i Gästrikland).
 • Utbilda dig för arbetsmarknaden
  Bildbeskrivning Bollnäs, Nordanstig, Söderhamn
  Just nu finns en del fina yrkes­högskole­utbildningar på distans som passar perfekt mot behovet av arbetskraft lokalt och regionalt. Plugga YH på hemmaplan!
 • Tekniskt basår
  Bildbeskrivning Bollnäs, Söderhamn
  Saknar du behörighet till att bli ingenjör? Plugga Tekniskt basår på hemmaplan för en plats på ingenjörsprogrammen vid Högskolan i Gävle!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund