Hälsinglands Utbildningsförbund

EK - allt är inte bara studier

För att utvecklas som både grupp och individ har vi olika aktiviteter inom programmet

Internationalisering & Studieresor

Vi jobbar för att kunna utföra två olika studieresor för elever i åk 3. Antingen åker man till ett land utanför EU eller till ett land inom EU. I dagsläget har vi ett samarbete med en skola i Tanzania som vi planerar att besöka när pandemiläget tillåter. Andra elever planerar ett besök i Polen(Krakow).

Programdag

Vid skolstart har EK tillsammans med Samhällsvetenskaps­programmet (SA) en programdag med olika aktiviteter. Ettorna har egna aktiviteter med inriktning att lära känna varandra. Den här dagen tillbringas oftast utomhus.

Programdag och dragkamp

Lucia

Traditionsenligt firas lucia med luciatåg i aulan. Därefter samlas EK och SA:s elever tillsammans med lärare för att fika. Treorna står för underhållning och ettor och tvåor bakar.

Friskvårdsdag

På vårterminen har programmet en friskvårdsdag tillsammans med övriga skolan. Dagen brukar bjuda på skridskor, skidåkning eller någon annan vinteraktivitet.

Klassens dag

I maj/juni samlas klasserna var för sig under en dag och gör något tillsammans. Aktiviteter under den här dagen kan vara allt från boccia, minigolf till bad.

Klassens dag

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Programsamordnare

Annica Wallin

Tfn 010-454 12 13

SYV

Inger Abrahamsson

Tfn 010-454 13 29

Rektor

Thomas Kanth

Tfn 010-454 13 11

Mobil 072-702 29 22

Timplaner

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund