Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

NIU Friidrott

Vi kan erbjuda friidrotts­eleverna utbildning på alla av skolans nationella program. Utveckla dig och vår sport på skoltid!

Friidrottsgymnasiet

Du som håller på med friidrott kan söka en genuin friidrotts­utbildning tillsammans med dina gymnasiestudier.

Vi tränar under senhöst och vinter i den välutrustade och moderna Höghammarhallen i Bollnäs, en halvtimme från Söderhamn. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 1 december 2020. Program på gymnasiet söker du senare. Du kommer senare att kallas till ett antagningstest i Höghammarhallen i Bollnäs.

På Svenska Friidrottsförbundets hemsida www.friidrott.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finner du ansökningsformulär för NIU som skall ansökas elektroniskt.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund