Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

Andra lokala idrottsprofiler

I samarbete med lokala föreningar

Förutom RIG/NIU har vi flera lokala idrottsprofiler. Handboll och fotboll bedriver vi i egen regi, andra gör vi i samarbete med lokala föreningar, Bollnäs BIS för ishockeyn och FBC Bollnäs för innebandyn. Om du utövar en annan idrott och vill göra det inom vår idrottsprofil finns det goda möjligheter, kontakta oss så försöker vi hitta ett samarbete med din förening.

Kurser och upplägg

Du kommer att ha två träningar per vecka, som tränare från din förening tar hand om. Därutöver har du ett pass med fys/teori tillsammans med våra övriga idrottselever. Du läser kurserna Idrott och hälsa - Specialisering 1, Idrott och hälsa - Specialisering 2 och Träningslära 1. Bedömning och betygssättning sker i samarbete mellan din tränare i föreningen och våra specialidrottslärare.


Kontakt

Kontakt

Kontakt

Magnus Dehlin

Tfn 010-454 12 22

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Länkar

Kontakt

Dokument

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund