Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

Försäljnings- och service­programmet

Försäljnings- och serviceprogrammet (tidigare Handels- och administrationsprogrammet) riktar sig till dig som är intresserad av att få en bred utbildning.

Utbildningen

På Försäljnings- och serviceprogrammet läser du marknadsföring, inköp, varuhantering, försäljning, småföretagarekonomi och mycket annat som du har nytta av i arbetslivet.

Utbildningen är lärlingsbaserad för att du ska kunna omsätta teorin du lärt dig i praktiken.

På Försäljnings- och serviceprogrammet satsar vi på Ung företagsamhet. Sista året startar du och driver ett eget företag inom ramen för Ung företagsamhet.

Handeln växer kraftigt och efterfrågan på personal blir allt större. I och med detta är dina chanser till jobb direkt efter utbildningen stora.

Efter utbildningen

Efter Försäljnings- och serviceprogrammet kan du för att nämna några saker, bli butikssäljare eller fältsäljare. Du får även en bra grund om du skulle vilja bli egen företagare.

Efter utbildningen blir du behörig att söka till yrkeshögskolan. Där finns utbildningar som till exempel ekonomi, försäljning, ledarskap i butik m.m.

Med rätt individuellt val får du även högskolebehörighet för att kunna läsa vidare på högskola. Exempelvis kan du läsa inredning och butiksinformation, marknadsföring, dekoratör, turism, bara för att nämna några utbildningar.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Programansvarig

Anna-Karin Alm

Tfn 070-244 57 36

Studie- och yrkesvägledare

Anders Englund

Yrkesprogram

tfn 010-454 12 91

Mobil 072-228 25 83

 

Rektor

Fredrik Lindkvist

Tfn 010-454 13 13

Mobil 073-270 84 78

Länkar

Kontakt

Poängplaner

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund