Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

RIG och NIU Bordtennis

Staffangymnasiet i Söderhamn kan erbjuda bordtennis­eleverna utbildning på flera av skolans nationella program. Möjligheten finns till individuella lösningar.

Bordtennis

Riks, regionalt och lokalt bordtennisgymnasium

Vi bedriver sedan 1994 ett regionalt och lokalt bordtennis­gymnasium tillsammans med elitföreningen Söderhamns UIF.

Från hösten 2023 erbjuder vi även Riksidrottsgymnasium!

Staffangymnasiet har som mål att du på bästa sätt ska ges möjligheter att kombinera dina studier med idrott på hög nivå. Vi vill att du ska fördjupa dina idrottskunskaper både teoretiskt och praktiskt. Förutom teknikträning i din idrott ingår fysträning samt teori gällande ledarskap, träningslära och psykologi som en naturlig del av ämnet.

Instruktörer från elitserie- och  landslags­nivå

Idrottseleverna som söker till Staffangymnasiet kommer att inbjudas tillsammans med sina föräldrar för individuell planläggning av studiegången. Vi anser det mycket viktigt för våra idrottselever att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet som grund för fortsatta studier eller förvärvsarbete. 

Bordtennisgymnasiet finns i nyrustade träningslokaler som erbjuder goda träningsmöjligheter. Skolans instruktörer har en bred kunskap från elitserie och landslagsnivå och du har stora möjligheter att utvecklas som bordtennisspelare.

Ansökan

Ansökan är öppen mellan 15 september och 1 december och görs via Svenska Bordtennisförbundet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Expeditionen

Öppettider

07.30 - 12.00

13.00 - 16.00

Våra dörrar är låsta.
Ring för besök:

Tfn 010- 454 11 20.

Ringklocka finns vid dörr nr. 3.


Avvikande öppettider
Avvikande öppettider under lov

kl. 10.00 – 11.00

Instruktör

Peter Blomqvist

Rektor

Fredrik Lindkvist

Tfn 010-454 13 13

Mobil 073-270 84 78

Länkar

Kontakt

Dokument

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund