Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Fortsatt distansundervisning

Distansundervisningen på gymnasiet fortsätter och vi kommer gradvis öka andelen skolförlagd utbildnind från och med vecka 5.

Bildbeskrivning

Nuläge: 2021-01-26

Distansundervisningen fortsätter vecka 4.

Gymnasieskolan har även undervisning på plats. Det gäller introduktionsprogrammen på gymnasiet, elever i behov av stöd, mindre grupper för prov och praktiska moment. Yrkeselever har i stor utsträckning arbetsplatsförlagt lärande och även skolförlagd undervisning i mindre grupper i sina yrkesämnen.

Från och med vecka 5 ökar vi gradvis andelen skolförlagd undervisning på gymnasieskolorna för att förhoppningsvis ha fullt ut skolförlagd undervisning från och med 1 april enligt rekommendationerna.

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund