Hälsinglands Utbildningsförbund

Innebandy - IBG

Du som vill satsa på kombinationen innebandy och studier är välkommen att söka!

Special olympic games 2018

Målsättning

Innebandygymnasiet (IBG) i Bollnäs har målsättningen att vara ledande i utvecklingen av innebandy som idrott för personer med funktionsnedsättning.

Möjligheter

Eleverna på IBG får samma kringstöd och möjligheter som de riksintagna RIG-eleverna. Allt detta gör att du som elev har alla möjligheter att utvecklas i ditt innebandyspel (fysik, teknik, taktik) och som människa.

Som elev vid Innebandygymnasiet står hela Idrottsgymnasiet till ditt förfogande för att optimera din utveckling.

Du som antas till Innebandygymnasiet har samma unika förutsättningar som våra riksidrottsgymnasieelever. Enda skillnaden är att din hemkommun bekostar din idrottsavgift istället för att medel från RF (Riksidrottsförbundet) är med och finansierar din idrottsgymnasieplats.

Läger

Träningsläger är en viktig del i utbildningen. Varje läsår genomförs ett lokalt team building-läger. Dessutom har Idrottsgymnasiet varje år ett idrottsspecifikt läger och ett sommarläger. Det idrottsspecifika lägret är obligatoriskt och innebär förutom innebandyträning, även en del utbildnings­timmar. Sommarlägret går till sydligare breddgrader och är ibland kombinerat med internationellt tävlande. Sommarlägret är inte obligatoriskt och här får eleverna själva bekosta en del av resan.

Kontakt

Kontakt

Innebandytränare

Anders Modd

Tfn 073-274 20 13

Oskar Sjöholm

Tfn 073-043 94 85

Ove Engström

Tfn 076 214 40 12

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund