Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2021 - Lille Rouskanen och Julius Lindqvist

Idrottsskölden 2021 tilldelas Lille Rouskanen och Julius Lindqvist

Bildbeskrivning

Motiveringar

Lille

Idrottsskölden 2021 tilldelas en person som nu växt in i rollen som en av Sveriges bästa sprinter och hoppare. Lille är en stor talang och med fortsatt motivation och träningsflit kommer hon fortsätta att utvecklas både som människa och friidrottare. Lille älskar friidrott och att träna samt att hon är en extrem tävlingsperson och presterar bäst när det gäller. Lille representerade Svenska landslaget vid Special Olympics Summer Games i Abu Dahbi och vann där även en medalj.

Detta kännetecknar en stor idrottsprofil.

Julius

Idrottsskölden 2021 tilldelas en person som under sina år på Höghammargymnasiet och Riksidrottsgymnasiet i Bollnäs utvecklats från en talangfull friidrottare till en av Sveriges bästa. Julius har under flera år dominerat löpningen i Sverige. Under sina fyra skolår i Bollnäs har Julius varit en jättefin kompis som alltid ställt upp för sina träningskamrater och med stor glädje och en otrolig motivation har Julius kommit till varje träningspass.

Detta kännertecknar en stor Idrottsprofil.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund