Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2018 - Philip Bäckman

Idrottsskölden 2018 tilldelas Philip Bäckman

Bildbeskrivning

Motivering

Philip har under sina år på Höghammargymnasiet och Riksidrottsgymnasiet i Bollnäs utvecklats från en talangfull sprinter till Sveriges bästa. Philip har under flera år dominerat sprinten i Sverige, där han radat upp segrar på diverse
tävlingar runt om i Sverige. Under sina fyra skolår i Bollnäs har Philip varit en jättefin kompis som alltid ställt upp för sina träningskamrater och med stor glädje och en otrolig motivation har Philip kommit till varje träningspass.

Ett stort grattis önskar tränarna på Riksidrottsgymnasiet!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund