Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2016 - Simon Sätterström

Idrottsskölden 2016 tilldelas friidrottaren Simon Sätterström.

Bildbeskrivning

Motivering

Tilldelas Simon Sätterström för sitt engagemang och hans sätt att hjälpa och pusha sina kamrater både på träning och tävlingsbanorna samt även i skolan och privat.

Simon är dessutom väldigt seriös med sin idrott och klarar av att själv utföra sin träning och själv kunna anmäla sig till tävlingar ute i landet. Simon har dessutom stadigt förbättrat sina resultat de år han gått på Idrottsgymnasiet i Bollnäs. Simon har även representerat Sverige vid World Summer Games 2015 i Los Angeles.

Ett stort Grattis till Idrottsskölden önskar tränarna på Idrottsgymnasiet

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund