Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2013 - Martin Jansson

Idrottsskölden 2013 till Martin Jansson

Idrottsskölden 2013

Motiveringen lyder:

Martin Jansson har under sina år på Höghammarskolan och Idrottsgymnasiet i Bollnäs utvecklats från en talangfull sprinter till en medel och långlöpare i världsklass. Martin har under flera år dominerat medel och långdistanslöpningen i Sverige, där han radat upp segrar på Inomhus SM, SM, Terräng SM, Lidingö ruset och Göteborgs specialvarv samt även deltagit på SFIF tävlingar och även där med stor framgång.

Under sina fyra skolår i Bollnäs har Martin varit en jättefin kompis som alltid ställt upp för sina träningskamrater och med stor glädje och en otrolig motivation har Martin kommit till varje träningspass.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund