Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2012 - Linda Nilsson

Idrottsskölden 2012 till Linda Nilsson

Idrottsskölden 2012

Motiveringen lyder:

Linda, som kommer från Tibro i Västergötland, har under sina fyra år i Bollnäs idrottsligt utvecklats till yppersta världseliten i klass i U i tresteg och höjd. Främst i tresteg har utvecklingen varit brant de senaste åren och hon har det senaste året slagit svenskt rekord såväl inomhus som utomhus. Vid inomhus-VM i Manchester i år blev det en fin bronsmedalj i höjd

Linda har under hela sin tid i Bollnäs varit en bra kompis, aldrig talat illa om någon utan ställt upp för andra när de behövt hjälp och stöd.

Linda Nilsson är en värdig mottagare av Idrottsskölden 2012.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund