Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2010 - Houssein Soumare

Idrottsskölden 2010 går till Houssein Soumare.

Motivering:

Idrottsskölden 2010 tilldelas en fantastisk människa som alltid går med ett leende på läpparna, samt är en mycket god kamrat som alltid ställer upp för sina vänner.

Med båda fötterna på jorden har denna person etablerat sig i det svenska handikapplandslaget i fotboll, där han med sin löpstyrka och teknik utvecklats till en av landslagets viktigaste spelare.

En talang utöver det vanliga inom de flesta idrotter, detta visade han genom att ta 4 guldmedaljer vid Skol-SM i friidrott det gångna året.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund