Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2008 - Mattias Wrethling

Under Höghammarskolans avslutning onsdag 4 juni tilldelades eleven på Fotbollsgymnasiet, Mattias Wrethling, Idrottsskölden.

Motiveringen lyder:

"Mattias erhåller skölden tack vare sitt sätt att vara en stor kompis både på och utanför fotbollsplanen. Mattias har sedan han kom till Idrottsgymnasiet vuxit som fotbollsspelare och medmänniska, under det sista året har han visat stora ledaregenskaper när det gäller fotbollsträningar och matcher, han tar ett ansvar mot sina kompisar och tränare som många vuxna skulle ha svårt att ta ibland. Han har dessutom tagit en plats i landslaget vilket visar att han har ett stort fotbollskunnande.
Han är väl värd denna idrottsköld."

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund