Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2007 - Per Jonsson

Per Jonsson har under sin idrottsgymnasietid alltid deltagit aktivt på alla träningar, hjälpt och stöttat övriga elever och visat sann kamratanda.

Pers främsta grenar är längdhoppet och mångkampen, där han är bäst i Sverige inom handikappidrotten och topp tre internationellt. Inom SFIF och längdhopp är Per topp 10 för juniorer P19 i Sverige.

Per Jonssons främsta merit under 2006 kom vid Friidrottsförbundets Skol-SM på Stockholm stadion där han slutade på en tredje plats med SM-,/person- och årsbästa på 6.57m i längdhoppet.

Han är dessutom uttagen att representera Sverige vid IBSA-VM i Sao Paulo, Brasilien 28 juli-8 augusti 2007.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund