Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

2007 - Ekk Logren

Ekk Logren har under sin Idrottsgymnasietid alltid deltagit aktivt på alla träningar, hjälpt och stöttat övriga elever och visat sann kamratanda.

Han har även deltagit i en mängd tävlingar och idrotts­arrangemang och alltid gjort sitt bästa. I sin personliga meritlista kan han bland annat plocka fram en seger på 2006-års löpartävling Lidingöruset, framskjutna placeringar på Skol-SM i friidrott samt medaljplaceringar både inom fotboll och inom innebandy vid ett flertal tillfällen.

Ekk var dessutom uttagen att representera Sverige och Special Olympics Sweden under World Summer Games i Shanghai hösten 2007.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund