Hälsinglands Utbildningsförbund

Ansökan

Idrottsgymnasiet har elever från både gymnasiesärskolan Höghammargymnasiet och Torsbergsgymnasiet. Här finns information hur du ansöker till våra gymnasieskolor.

Höghammargymnasiet

Information och ansökningsblanketter till Höghammargymnasiet och Idrottsgymnasiet för personer med funktionsnedsättning (för dig som ska gå gymnasiesärskola och Idrottsgymnasiet) kan du få genom att ringa till skolan: tfn 010-454 11 40. Där får du även information om hur du kan lägga upp en praktikperiod på skolan och idrottsgymnasiet.

Läs mer om Höghammargymnasiet

Torsbergsgymnasiet

Information om och hur du ansöker till Torsbergsgymnasiet kan du få genom att ringa skolan: tfn 010-454 11 10

Läs mer om Torsbergsgymnasiet

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund