Hälsinglands Utbildningsförbund
Följ oss på facebook!
Följ oss på instagram!
Följ oss på youtube!
Hälsinglands Utbildningsförbund
Meny

Publicerad 2016-09-22

Processledare teknikcollege

Här är processledaren för teknikcollege! Ni kanske känner igen henne sedan tidigare samarbeten och sammanhang inom just Teknikcollege?

Bildbeskrivning

Processledare på plats

Från och med 1 oktober kommer Ann-Kristin Forsberg, eller Anki som de flesta känner henne som, att börja tjänsten som processledare för Teknikcollege Hälsingland och Gästrikland.

Anki är stationerad på förbundskansliet i Bollnäs, men kommer att resa runt i länet i flera dagar i veckan för att skapa och underhålla kontakter och samarbeten inom tekniska utbildningar.

Inom Teknikcollege samlas skolor, företagare, politiker, fackförbund och andra som arbetar med gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar i landskapet.

Tillsammans med Teknikcollege skapar vi moderna utbildningar som stämmer överens med företagens behov ute i verkligheten.

Kontakt

Kontakt

Processledare

Ann-Kristin Forsberg

Tfn 010-454 10 13

Mobil 073-035 01 04

Länkar

Kontakt
Teknikcollege

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund