Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Flertalet jobbar hemifrån

Från och med 27 april jobbar flertalet av förbundskansliets personal hemifrån för minska sociala kontakter. Hör av er till oss för frågor om allmänna handlingar och leveranser. 

Bildbeskrivning

Kontakta oss

Vi jobbar som vanligt, fast hemifrån. Några/någon finns tillgängliga på kansliet under del dagen. För frågor, allmänna handlingar och leveranser ber vi er kontakta oss på

Kontaktuppifter till enskilda medarbetare på kansliet finns på

Om du är besöker förbundskansliet ber vi dig vara noga med handhygien och att hålla avstånd. Handsprit finns till höger i korridoren.

Har du någon form av symtom ber vi dig återkomma när du är frisk.

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund