Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad 2018-12-20

Direktionen önskar God jul och Gott nytt år!

I och med det sista sammanträdet för den sittande direktionen denna mandatperiod önskar våra politiker God jul och Gott nytt år!

Bildbeskrivning

Sista sammanträdet för mandatperioden

Direktionen vill även passa på att tacka medarbetare, elever och samarbetspartners för en intressant, givande och utvecklande mandatperiod - den första i förbundets snart fyraåriga historia.

Protokoll från sammanträdetPDF

Direktionen kommande mandatperiod

7 januari hålls ett konstituerande sammanträde med den nya direktionen, där bland annat ordförande och vice ordförande väljs. Några lämnar och några ansluter, medan några sitter kvar - allt enligt de val av ledamöter som medlems­kommunernas respektive kommunfullmäktige beslutat.

Mer information om direktionen för kommande mandatperiod hittar du på hemsidan efter det konstituerande sammanträdet 7 januari 2019.

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund